ȘOC la "Puterea dragostei"! Denisa a spus că îl place pe Livian! S-a întâmplat la o zi după ce anunța că îi dă tatăl în judecată și că îl vrea pe Nelson la închisoare!

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 14:45

Șoc la "Puterea dragostei": Denisa a recunoscut că l-a plăcut pe Livian atunci când a intrat în casa "Puterea dragostei" și că ar fi făcut un cuplu cu el dacă nu era cu Bianca.

"Te vezi într-o relație cu el", a acuzat-o Bianca pe Denisa.

Denisa a replicat că acum nu s-ar mai vedea într-un cuplu cu Livian, însă că la început l-a plăcut și că ar fi vrut un cuplu cu el dacă acesta nu era cu Bianca.

Livian i-a spus Denisei că Bianca a încercat să se apropie de ea ca prietenă.

"Dacă Livian nu era într-o relație mai voiai să mă cunoști pe mine sau pe Livian?", a întrebat-o Iancu pe Denisa.

"Pe tine, normal", a răspuns Denisa.

Denisa a făcut anunțul: "Livian, să-i spui lui taică-tu că îl dau în judecată"!

Denisa a anunțat chiar în debutul emisiunii de ieri că îl va da în judecată pe Nelson Mondialu. Livian a reacționat în stilul caracteristic.

Livian a avut o replică foarte amuzantă, nedând importanță de niciun fel acestui anunț. A urmat însă un scandal monstru atunci când Denisa i-a spus lui Livian că locul tatălui lui este în închisoare.

Denisa: Livian, vreau să-ți transmit aici, în direct, să-i spui lui taică-tu să nu mai vorbească de mine că o să-l dau în judecată

Livian: Te rog să aplici toate demersurile necesare pentru a-l trimite în tribunal, să-l judece instanța specializată în acest caz.

(...) Denisa, știi care-i problema? Mi se pare că ție îți face plăcere să fie mediatizată treaba asta. Dacă ai vrea ca treaba asta să fie cât mai în surdină nu ai veni să îmi spui asta aici, mi-ai spune în spate

Denisa: E a doua oară când face chestia asta și am rugat producția să nu mai vorbească de mine minciuni și baliverne

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian: La televizor, ca să stingi un subiect nu mai vorbești despre el. Dacă subiectul a fost pornit tu trebuia să-mi zici 

(...)

Denisa: Mi-ar fi rușine ca tatăl meu să vorbească așa de o fată

Livian: Foarte bine, asta ești tu, eu îmi iubesc familia și mi-o respect indiferent ce ar face, poate să dea în cap oamenilor pe stradă(...)

De ce nu te-ai atacat așa când a fost subiectul cu mine și pe Bianca și ai stat și ai râs?

Denisa: Pentru că nu am nicio treabă cu Bianca

(...)

Livian: Gândește-te că ar lucra la ziar... are ziarul lui

Denisa: Să lucreze în pușcărie?

Livian: Știi din ce pușcărie, poate în pușcărie la Japonia, nu o da cu din astea.

Dacă o dai așa. Nu o ardeți cu mine așa, eu sunt băiat finuț

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.