Soc la "Te vreau langa mine"! Mahmoud si Ella nu sunt frati! Iata care e adevarata relatie dintre cei doi concurenti

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

In editia de luni a emisiunii moderate de Gabriela Cristea, intre doi dintre concurenti a izbucnit un conflict care a degenerat rapid.

Intre Mahmoud si Ella a izbucnit o cearta imediat dupa dansul dintre segmentele emisiunii, care a fost pretextul pentru cei doi de a-si reprosa toate nemultumirile. Despre cei doi am stiu, pana astazi, ca sunt frati, dar Gabriela Cristea a aflat ca lucrurile stau altfel.

Familia lui Mahmoud a primit-o pe Ella sub acoperisul lor, pentru ca erau vecini de bloc cu mama ei si avea nevoie de ajutor.

Au crescut-o ca pe un membru al familiei si Mahmoud a marturisit ca o considera sora lui, insa Ella i-a reprosat de mai multe ori ca este "caminist", pentru ca a trait alaturi de parintii lui iar ea nu a avut parte de acest lucru.

"Voi ne-ati mintit de cateva luni bune, ati ocolit adevarul", le-a reprosat Gabriela celor doi, dupa ce au povestit, in detaliu, care este relatia dintre ei.


Iata momentul dezvaluirilor:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.