Soc la "Te vreau langa mine"! Mia a fost eliminata cu un vot zdrobitor! Gabriela Cristea a ramas fara replica atunci cand a citit procentele de pe bilet

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:26

Mia se afla a doua oara in fata votului telespectatorilor.

Controversata concurenta de la "Te vreau langa mine" a avut, in emisiunea de joi, o izbucnire emotionala care a suparat-o pe Gabriela Cristea, care a anuntat ca Mia este propusa pentru eliminare, telespectatorii urmand sa voteze daca vor sa o mai vada in emisiune sau nu.

La finalul emisiunii, dupa ce au fost centralizate voturile, Gabriela a anuntat rezultatul. Scorul voturilor a fost zdrobitor: 95% dintre telespectatori au vrut sa o vada pe Mia in afara emisiunii.

"Fara replica", a comentat Gabriela.

Dezamagita de decizie, Mia a tinut sa aiba un ultim raspuns in stilul ei obisnuit: "Le multumesc si ma bucur ca au avut bani pentru Internet, ca sa ma voteze!"

Uite cum a decurs despartirea de Mia:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.