SOC. Oana Zavoranu ar putea cadea la PACE cu vrajitoarele care au escrocat-o?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 19:15

Lovitura de teatru in dosarul vrajitoarelor! Vanessa si Melissa ar putea scapa basma curata, daca vor cadea la pace cu vulcanica Oana Zavoranu.

Intrebarea e: Se va lasa diva vrajita sa-si retraga plangerea? S-au balacarit si si-au spus cuvinte grele. Ba chiar au ajuns si la judecata, cu acuzatii extrem de grave. Razboiul purtat de Oana Zavoranu si cele doua presupuse vrajitoare, Melissa si Vanesa, s-ar putea sfarsi, insa, fara o decizie de condamnare. Cum se poate una ca asta?

O parte din aparare, nu inculpatii in mod direct, ci prin aparator, au luat legatura cu noi pentru a ajunge la o intelegere de a se inlatura raspunderea penala in aceasta cauza”, afirma Viorel Mocanu, avocatul Oanei Zavoranu.

Asta ar inseamna ca inculpatii din dosar sa-i plateasca Oanei aproape 450.000 de euro, suma pe care diva pretinde ca ar fi pierdut-o din cauza lor.

Pana sa cada la pace, procesul continua, insa, cu audieri de martori. Sanziana Buruiana le-a povestit azi judecatorilor despre experienta ei cu vrajitoarele. Dar, inainte de a ajunge la instanta s-a asigurat ca nu va fi atinsa de farmece: „ Am mers la biserica inainte, nu are cum sa ma deoache!

Foarte distrata, vedeta era mai degraba preocupata de ziua iubitului, decat de procesul in care apare ca

martor: „ Astazi o sa petrec foarte frumos cu iubitul meu, abia astept! De aceea vreau sa stau 5 minute aici, pentru ca ma asteapta acasa ”.

Un alt martor cheie care trebuia sa vina astazi este Ana-Maria Prodan. Pentru ca nu s-a prezentat, instanta a luat o decizie uluitoare. Va fi adusa de jandarmi: „ S-a dispus emiterea unui mandat de aducere care va fi pus in executare de catre lucratorii Jandarmeriei ”, a spus Viorel Mocanu.

Tot la termenul urmator va fi audiata si Andreea Tonciu care n-a putut veni astazi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO108090##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.