Șoc pentru Gagea în „Casa iubirii”! Fosta lui iubită a venit să-l recucerească! „Eu sunt cadoul tău”. Aflați cum reacționează concurentul luni, 3 iunie, într-un nou episod de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 iun 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Gagea are parte de un șoc atunci când își vede fosta iubită.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Gagea are parte de o surpriză neașteptată. Iubita lui a venit să-l recucerească!

Șoc pentru Gagea! Fosta lui iubită a venit să-l recucerească

În episodul de mâine, 3 iunie 2024, lucrurile par să fie pe un făgaș normal pentru Gagea când, dintr-o dată, liniștea este tulburată de apariția unei persoane neașteptate!

Citește și: La cine se gândește Rebecca înainte de a intra în platoul de la „Casa iubirii”! Concurenta a dat cărțile pe față într-o postare: „Mă gândesc doar la...”

Pe scările mult prea bine știute de băieții din casă, o femeie misterioasă își face apariția. Este vorba de fosta iubită a lui Gagea, despre care știm că a iubit-o foarte mult! În momentul în care își vede fosta iubire în fața ochilor, Gagea nu poate să exprime decât șoc și confuzie.

„Bună! Sunt cadoul tău”, spune fosta iubită a lui Gagea, atunci când ajunge în fața lui.

Citește și: Ștefania, mesaj emoționant după împăcarea cu Cosmin: „Ne-am regăsit…”. Cuplul a anunțat, oficial, că a trecut peste evenimentul cu Antoni

Instant ochii lui Gagea se umplu de lacrimi, astfel că fosta lui parteneră îl întreabă dacă se simte ok.

„Nu înțeleg...”, spune Gagea, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Gagea, criză de plâns în brațele fostei iubite

Fetele din „Casa iubirii” rămân mască atunci când o văd pe fosta iubită a lui Gagea în emisiune, iar extazul nu întârzie să apară.

„A venit să-l recupereze pe fostul ei iubit!”, exclamă Julia.

Băieții devin curioși în ceea ce o privește pe fosta parteneră a colegului lor, astfel că ajung să vorbească despre cum se comporta Gagea în relația cu tânăra.

„Nu mi-a lipsit nimic, chiar a fost foarte ok cu mine”, spune fosta iubită a lui Gagea.

În timp ce concurenții stau la povești cu frumoasa brunetă, Gagea decide că trebuie să meargă în grădină deoarece se vede clar că nu-și mai poate stăpâni lacrimile care curg neîncetat din cauza apariției fostei sale iubiri.

Colac peste pupăză, în „Casa iubirii” se pornește o melodie cu versuri romantice, dar dureroase pentru Gagea.

În timp ce este invitat la un dans cu fosta lui iubită, tânărul nu se mai poate abține și izbucnește într-un plâns amarnic în brațele ei.

Ce se întâmplă mai departe și cu ce scop a venit, de fapt, fosta iubită a lui Gagea în emisiune aflăm luni, 3 iubie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D! 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.