SOC! Romanii nu vor sa vada meciul Romania-Grecia! Sute de suporteri incearca sa ascpe de bilete

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 23:18

Doar o minune ne mai poate ajuta sa ajungem la Mondialele din Brazilia.

Dupa 3 la 1 in tur, fotbalistii nostri au clar sansa a doua. Unde mai pui ca sunt parasiti si de suporteri. Iar Arena Nationalã are din nou nevoie de investitii masive.

O minune tine 3 zile! In cazul gazonului de pe stadionul National, acesta rezista cateva luni. Autoritatile vor schimbe pentru a sasea oara iarba minune de pe National Arena. ASTA INSEAMNA O NOUA CHELTUIALA CARE VA FI FACUTA CEL MAI PROBABIL DUPA MECIUL DIN ACEASTA SEARA CU GRECIA.

Credeti ca e ceva ciudat? Cei de la primarie si de la federatie se gandesc sa mai ingroape cateva sute de mii de euro in gazonul de pe National Arena. Pana acum, iarba de pe stadion a inghiti un million de euro. Si vi se pare ca avem un gazon chiar atat de valoros?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

PANA

UNA ALTA, MECIUL DE DISEARA ESTE O RETETA FINANCIARA REUSITA PENTRU FEDERATIA DE FOTBAL.Toate biletele au fost vandute. Asta inseamna incasari de aproape 1 milion de euro. Singura veste proasta: sansele de calificare sunt acum foarte mici. CONSECINTA: MULTI ROMANI INCEARCA SA SCAPE ACUM DE BILETE.