Șoc total pentru Asiye. Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ” Totul pentru familia mea ”, telespectatorii vor fi martorii unor evenimente dramatice care vor schimba destinele unora dintre personajele preferate ale producției, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D

Șoc total pentru Asiye

Akif intră în panică de când a aflat că Gulten a trimis către Omer filmarea în care se dovedește cine a ucis-o pe Suzan și începe să supravegheze casa familiei Eren, apelând la diverse trucuri.

Ayla face tot posibilul pentru a demasca adevăratele intenții ale lui Gokhan în ceea ce-l privește pe Berk și va reuși, în mod neașteptat, să întoarcă întreaga situație dramatică în favoarea fiului său.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Asiye și Ayaz vor deveni martori, fără voia lor, a unei crime săvârșite cu brutalitate, iar cel care se face vinovat de teribila faptă amenință viețile celor doi tineri.

În plus, Asiye va avea va avea parte de un șoc uriaș atunci când un plic, care îi este destinat lui Omer, ajunge în mâinile tinerei, iar ceea ce va descoperi aceasta va schimba destinele unor persoane importante din viața sa.

Citește și: Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității. Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Nu ratați, în această seară, răsturnările de situație și momentele dramatice ce se vor derula în noul episod al serialului ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.