SOC! Trupa Heaven se desparte? Surorile Adina si Roxana au facut marturisiri in exclusivitate la “Teo Show”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

Trupa Heaven trece prin momente dificile. Frumoasa blonda, Adina, tocmai a scapat cu bine dintr-un accident de masina.

Accidentul sa fie cauza pentru care surorile Adina si Roxana de la Heaven nu se mai inteleg? Cele doua membre ale trupei au dezvaluit in cadrul emisiunii “Teo show” ca, de la o vreme incoace, se cearta din ce in ce mai des. Stresul si grijile si-au spus cuvantul, iar surorile au devenit mai irascibile. Roxana, spre exemplu a recunoascut ca isi doreste foarte mult un copil. La un moment dat se va retrage din trupa care a consacrat-o publicului pentru a se ocupa de viata personala.



Se aduna lucrurile astea. Mi-a zis ca in curand o sa ma lase ca nu mai vrea sa mai cante cu mine ”, a declarat Adina. “ Vom lua la un moment dat decizia de a ne desparti. Imi doresc foarte mult un copil ”, a completat Roxana.


##VIDEO81973##

 

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”

 

Taguri:

Fetele i-au pus la zid pe Sebastian și Antoni! Iată ce reacții s-au iscat în Casa iubirii, după ce au ieșit la iveală detalii despre peripețiile prin care au trecut cei doi concurenți la hotel!