SOC. Un bulibasa a ramas fara masina LUXOASA chiar de sarbatori. Un hot i-a furat-o chiar de sub nas!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Grea lovitura a primit o familie instarita de rromi! La orice s-ar fi asteptat, numai sa fie jefuiti chiar de Sfintele Pasti, nu!

Pai, cui sa-i fi trecut macar prin gand sa fure din curtea palatului cu turnulete, nu o gaina, ci o adevarata avere! „ Sa vii in casa dumitale si sa vezi poarta deschisa? Sa vezi un garaj distrus? Sa nu vezi masina? Doamne-Fereste, poti sa faci un infarct! ”.

Rromii din Harlau nu mai au liniste de cand au descoperit ca ii pandesc hotii! Au aflat-o dupa ce au patit-o! Cel mai instarit din comunitate s-a trezit de dimineata mai sarac cu zeci de mii de euro si cu garajul gol-golut: „ Am venit cu ea(n.r.

masina) luni, spre dimineata, de la Inviere, de la Targu Neamt, mi-am tras masina si am parcat-o aici. Am venit cu ea pe pana si am lasat-o pe pana aici. Mi s-a inmuiat roata in portbagaj.

Nici daca s-ar fi furat cea mai oachesa piranda din neam nu s-ar fi vorbit cu atata inversunare pe la colturile palatelor. Ba chiar, s-a facut si o reconstituire la care a participat toata suflarea comunitatii.

Hotul ar fi spart lacatul portii si ar fi intrat in garaj, ca la el acasa.

##VIDEO110048##

Mai departe, a fost surprins chiar de camerele de supraveghere. Si au ajuns si la o concluzie: „ De unul singur, nu putea sa impinga o masina de doua tone si sa o dirijeze pe pana… (…) si s-o scoata din curte! (…) Era o banda organizata! ”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In plus, „ Nu i-a vazut nimeni. N-au pornit motorul, au fost destepti, cu motorul oprit, au impins-o si au indreptat-o spre poarta ”, afirma Octav Stanescu, presedintele rromilor din Harlau. Masina nu este poleita cu aur, dar are valoare sentimentala, spune, cu amaraciune, pagubitul.

Pagubitul care a ramas acum cu sigla imensa care troneaza in garaj si cu o banuiala: hotul e sigur un cunoscut de-al sau! Il stie pe nume.

Nu de putine ori s-au certat din pricina banilor. Ancheta serioasa e facuta, insa, de polititisti. Pana vor gasi oamenii legii faptasul, barbatul nu va merge pe jos: mai are si alte masini.

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.