SOC: Viorel Lis o insala pe Oana? Fostul primar, surprins in tandreturi cu o domnisoara! IMAGINI INCENDIARE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Cine se gandea ca la cei 69 de ani ai sai lui Viorel Lis ii arde de aventuri?

Fostul primar al Capitalei a fost vazut intr-un restaurant in timp ce lua cina cu o alta femeie decat sotia lui, Oana Lis. Viorel Lis si tanara care ii sta alaturi au sosit la restaurant in jurul orei 20:00.

Au comandat cateva preparate din peste si bauturi non-alcoolice. La inceput nimic nu parea nefiresc. Domnisoara putea fi o amica sau cineva cu care avea ceva important de discutat.

Dupa cateva minute, chelnerul soseste si aduce o sticla de vin alb.
Cei doi ciocnesc si isi ating usor mainile. De aici lucrurile devin suspecte.

Simpla intalnire se transforma intr-o cina romantica. Domnul Lis pare fermecat de tanara domnisoara si ii cere sa vina mai aproape.

Urmeaza cateva gesturi tandre, total nepotrivite pentru un barbat insurat. Este clar ca intre el si domnisoara este ceva mai mult decat o simpla prietenie.

Dupa ce au terminat de mancat, domnul Lis ii sopteste ceva la ureche.
Aceasta rade si se ridica de la masa. Surprinzator, cei doi se iau de mana si ies impreuna din restaurant.

Domnul Lis pare indragostit, deoarece nu se teme ca cineva ar putea sa il urmareasca. Tanara s-a urcat in masina lui si au plecat spre o destinatie misterioasa. In masina cei doi pareau degajati, si povesteau.

Oare incotro se indreapta indragostitii? Masina opreste in fata unui bloc din zona Unirii.
Viorel Lis parcheaza dupa care se indreapta impreuna cu tanara spre scara blocului. Probabil ca aici locuieste partenera lui.

Ajunsi in fata usii, tanara scoate cheia din geanta si cei doi intra in apartament. Viorel Lis a iesit dupa 3 ore. Daca la intrare purta o vesta peste camasa, cand a iesit avea pe el o geaca, semn ca nu e prima data cand a fost in acel apartament.
Probabil ca o viziteaza pe tanara domnisoara atat de des incat si-a lasat si haine in casa ei.

Invitata in platoul emisiunii "Drept la tinta", Oana Lis s-a declarat socata de imagini.

"Nu pot sa cred asa ceva! Atunci eram la un eveniment si el mi-a zis ca se duce sa joace poker cu niste prieteni. Nu pot sa cred ca el s-a afisat cu cineva asa pe fata la un restaurant.
Chiar nu imi vine sa cred. Imi vine sa plang. De atatia anid e zile niciodata nu m-am afisat cu un barbat, desi eu sunt mai tanara. Mi se pare ciudat din partea lui sa faca asa ceva. Nu pot sa cred"
, a declarat Oana Lis.

Intervenind telefonic, Viorel Lis s-a aratat foarte iritat de ceea ce se intampla.

"Dar ce va intereseaza? Nu pot sa fac nimic in timpul liber? Nu vreau sa dau nicio explicatie.
E treaba mea, nu m-a vazut pe ea, nu m-a vazut sub ea...nu trebuiau sa se bage ei"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.