SOCANT. A ajuns o EPAVA dupa ce si-a facut implant de silicon la sani

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:29

Dorinta de a avea un bust generos a lasat-o mutilata pentru tot restul vietii! O tanara in varsta de 19 ani a suferit afectiuni neurologice grave in urma operatiei de marire de sani.

Linda Perez, o adolescenta in varsta de 19 ani a ajuns o epava dupa ce a suferit afectiuni neurologice grave la scurt timp dupa operatia de augmentare mamara. Tanara nu s-a mai trezit din anestezie si a stat in coma cel putin doua luni.

A stat un an de zile internata in spital caci operatia a avut loc in august 2013. Din inconstienta, Linda a ascuns mai multe lucruri legate de starea sanatatii sale la vizita medicala.

Se pare ca tanara, care are un fiu in varsta de 4 ani, a suferit complicatii majore la nasterea micutului.

Medicii au transmis parintilor ca, daca ar fi stiut de acest aspect, i-ar fi administrat alt tip de anestezic. Recent, dupa un an de zile de stat prin spitale, Linda Perez arata ca un schelet, nu poate sa mearga si nici sa vorbeasca. Spune doar cateva cuvinte atunci cand are nevoie de ajutor.

Este hranita in continuare printr-un tub, dar medicii si familia spera intr-o minune.

" Arata ca o leguma", a izbucnit in lacrimi mama fetei cand a fost intrebata de jurnalistii de la NBC despre starea fiicei sale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.