SOCANT: a avut o acnee care practic i-a CIURUIT chipul, dar acum a ajuns sa arate asa! Ce a facut aceasta fata pentru a scapa de probleme

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:16

Clipul de mai jos s-a viralizat pe YouTube si a strans peste 7 milioane de vizualizari de cand a fost postat.

Imaginile prezinta chinurile prin care a trecut o tanara, a carei fata a fost pur si simplu ciuruita de o acnee extrem de severa.

Ea povesteste ca totul a inceput in 2009, cand au inceput sa ii apara primele cosuri. Nu le-a dat prea mare importanta si a crezut ca este ceva trecator, mai ales ca, pana atunci, tenul ei a fost impecabil.

Problema s-a agravat insa, iar in urmatorii 4 ani acneea i-a atacat din ce in ce mai tare pielea, pana in punctul in care chipul ei era practic desfigurat.

Disperata, a acceptat sa urmeze un tratament extrem de agresiv si puternic.

Initial, dupa ce a inceput sa ia medicamentele prescrise de doctori, acneea a devenit si mai severa, insa era un lucru normal; dar pe masura ce lunile treceau si tratamentul avansa, pielea ei incepea sa arate din ce in ce mai bine.

Acum tanara a scapat aproape complet de problemele grave pe care le-a avut si se mai lupta doar cu micile cicatrici care i-au ramas.
Urmariti transformarea ei in filmuletul de mai jos:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.