SOCANT! A inghitit TREI LINGURI din disperare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 15:20

Faceti cunostinta cu Petru Baban. Nu este iluzionist si nici circar de meserie, desi traieste de mai bine de sase ani cu trei cozi de lingura in stomac.

L-am intalnit in localitatea timiseana Nadrag. Spune ca de suparare i-ar fi ajuns tacamurile de pe masa in stomac. Dupa ce a ispasit mai multi ani de inchisoare pentru furt, omul s-a cait si a jurat ca nu mai face faradelegi. S-a apucat de munca, dar n-a castigat mare lucru, asa ca a ramas pe drumuri. Suparat ca autoritatile nu-l ajuta, omul s-a gandit sa atraga atentia intr-un mod iesit din comun.


Omul spune senin ca a inghitit trei cozi de linguri, mai multe agrafe metalice si cheita metalica a unui fermoar. Dovada sta radiografia facuta de medicii care au ramas cu gura cascata cand au vazut rezultatul.

Protestul inedit nu l-a ajutat prea mult. Barbatul a primit din partea primariei o locuinta sociala care nu poate fi numita casa. Camaruta intunecata face parte dintr-un imobil dezafectat. Peretii sunt mancati de igrasie, tavanul este fisurat si ploua in interior, iar ferestrele sunt acoperite cu carton.


In prezent omul realizeaza prostia pe care a facut-o si, mai mult, se plange de dureri insuportabile. Ar merge la spital pentru operatie, dar medicii il refuza pentru ca nu are asigurare medicala. Singurii care il mai ajuta sunt vecinii, care alerteaza ambulanta ori de cate ori omul are nevoie. Reprezentantii Primariei recunosc ca i-au taiat omului ajutorul social.

Explicatia? Barbatul ar fi refuzat sa munceasca din cauza ca este lenes.
Daca pana de curand refuza sa munceasca de lene, acum nu mai poate sa lucreze de durere. Pe langa problemele financiare, barbatul s-a ales si cu serioase probleme de sanatate.