SOCANT! A murit dupa ce medicii au facut o GRESEALA FATALA in timpul unei banale operatii de apendicita FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

O tanara in varsta de 17 ani a murit pe patul de spital dupa ce, se pare, medicii au facut o eroare care i-a fost fatala.

Victoria Katie Harrison a fost programata de doctori pentru o operatie de apendicita, o interventie simpla, care nu ar trebui sa puna probleme chirurgilor.

 

In mod normal aceasta dureaza in jur de 30 de minute atunci cand pacientul este pus sub anestezie generala. Tanara a iesit cu bine din operatie insa a doua zi, sub privirile ingrozite ale tuturor, a murit.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

La

autopsie s-a descoperit ca medicii nu au fost atenti si i-au perforat o artera importanta. Tanara a suferit astfel o hemoragie interna masiva care, in cele din urma, i-a adus sfarsitul.

 

Peste 300 de persoane au fost prezente la inmormantarea tinerei. Familia a dat spitalul in judecata.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.