SOCANT! A murit STRANGULATA dupa ce esarfa i s-a prins intre scarile rulante de la metrou

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:28

Un accident straniu s-a petrecut intr-o statie de metrou din Canada! O femeie a fost strangulata de propria esarfa, prinsa intre scarile rulante.

Ghinionul ei a fost ca in timp ce incerca sa se elibereze, parul i s-a prins, de asemenea, intre scarile rulante. Cativa trecatori au observant nenorocirea si s-au grabit sa o ajute. Cand au ajuns, femeia, in varsta de 48 de ani, era inconstienta. S-a trimis dupa o ambulanta, insa, pana la sosirea acesteia, femeia a decedat.

Ca urmare a acestui incident tragic, compania de metrou din Montreal a emis un comunicat de presa prin care ii informeaza pe calatori ca scarile rulante functioneaza dupa standarde legale.

Mai mult, inginerii au spus ca scarile sunt dotate cu un sistem care face ca acestea sa se opreasca in momentul in care ceva ar ramane prins intre ele.

Ancheta este in curs de desfasurare, iar politistii vor urmari imaginile de pe camerele de supraveghere ale statiei de metrou pentru a vedea exact cum s-a intamplat tragedia. Expertii cred ca victima sau altcineva ar fi dezactivat sistemul de oprire automata al scarilor rulante in incercarea de se sau a o salva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.