SOCANT! A ramas DESFIGURAT dupa ce spray-ul pe care l-a aruncat in foc i-a EXPLODAT in fata FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 06:35

Un tanar in varsta de 15 ani din Marea Britanie s-a ales cu chipul desfigurat dupa ce a facut un lucru pe care il va regreta toata viata.

Jordan Lewis a facut un foc alaturi de mai multi prieteni ai lui. Adolescentii se distrau punand la ars diverse obiecte pe care le gaseau sau le aveau asupra lor.

 

Greseala fatala a acestuia a fost atunci cand a aruncat un spray in flacari: obiectul i-a explodat chiar in fata. Tanarul s-a ales cu arsuri de gradul 3 pe chip si va necesita un transplant de piele.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"A fost oribil cand a venit acasa. Urla iar fata lui era acoperita de sange", a declarat mama baiatului.

 

"Pur si simplu mi-a explodat in fata. Cred ca din cauza socului prea mare nu am simtit durerea, insa cand mi-am pus mainile pe fata am vazut ca eram plin de sange", povesteste baiatul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.