SOCANT! A ramas DESFIGURATA PE VIATA dupa ce a fost atacata cu acid sulfuric IMAGINI DURE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:57

O tanara din Marea Britanie traieste drama vietii ei dupa ce chipul i-a fost desfigurat in urma unui atac cu acid sulfuric.

Naomi, in varsta de 20 de ani, povesteste ca totul s-a intamplat intr-o seara din luna decembrie a anului trecut, cand se intorcea de la serviciu.

 

"Tocmai coborasem din autobuz si vorbeam la telefon cu prietenul meu. Am vazut langa mine o femeie musulmana, imbracata in acel val negru. M-am gandit ca e un pic ciudat ca merge langa mine la acea ora tarzie, insa mi-am vazut de drum.

La un moment dat insa am simtit ca mi-a aruncat ceva pe fata, un lichid. Pielea a inceput sa ma arda, am inceput sa urlu de durere", povesteste tanara.

 

"Am alergat pana acasa, plangand si tipand, era ingrozitor, durerile erau insuportabile. Noroc ca nasa ne facea o vizita, ea este farmacist si m-a ajutat. Mi-a spalat fata in repetate randuri. Si mama si ea erau socate, se intrebau cum este posibil ca cineva sa faca asa ceva", a adaugat ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

In urma atacului Naomi a suferit arsuri pe cap, la ochi, la gat, pe piept, pe maini si pe picioare.

De asemenea vederea i-a fost afectata.

 

A facut pana in prezent mai multe interventii chirurgicale, insa cicatricile si semnele ramase o vor bantui pe viata. Tanara spune ca atacul i-a distrus viata si acum ii este frica sa mai iasa pe strada.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard18-463453eba4d3864ab43c8ce2a16e965a.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard17-fb9ff7f0a0b096c21b523bb028781510.jpg