SOCANT. A trait 3 zile cu o MOLIE zburandu-i in cap dupa ce insecta i-a intrat prin ureche

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 10:25

I-a intrat o molie in ureche in timp ce statea linistit in pat, citind o carte. Insecta a zburat timp de trei zile in capul lui!

Este socant ce i s-a putut intampla lui Rob Fielding, un englez in varsta de 43 de ani! Barbatul citea o carte in pat cand o molie i-a intrat in ureche. Speriat si oripilat, barbatul a incercat sa o scoata, insa nu a facut altceva decat sa o impinga si mai mult in urechea interna.

Molia a ramas blocata in urechea interna, iar de fiecare data cand batea din aripi ii crea barbatului niste senzatii infioratoarea.

Rob Fielding a stat asa trei zile pana cand a cautat ajutorul unui specialist. Un medic ORL i-a scos molia din ureche. Operatia a durat 90 de minute, iar insecta avea 2 cm.

" A fost groaznic sa stiu ca am o molie care zboara in capul meu. O simteam cum se misca si cum da din aripi. Ma lua cu fiori reci pe sira spinarii", a declarat barbatul pentru Daily Mail.



Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.