SOCANT! A vazut un BEBELUS cum se zbatea intre viata si moarte intr-un magazin: Toti au ramas fara SUFLARE cand au vazut ce a facut aceasta tanara

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 19:20

Abby Snodgrass este studenta si nu a crezut ca va fi vreodata pusa intr-o astfel de situatie limita atunci cand a intrat intr-un supermarket sa isi faca niste cumparaturi.

Un bebelus in varsta de 11 luni nu mai respira in zona de electronice a magazinului, iar o echipa de prim ajutor era la cateva minute distanta de aceasta sectiune a magazinului. Cand a auzit ce se intampla, Abby a mers de urgenta sa vada daca poate ajuta cu ceva.

Tanara a stiut sa se descurce deoarece a luat lectii de prim ajutor in scoala si este si inrolata in National Guard.

Avand in vedere experienta pe care o are, Abby a putut sa ajute bebelusul sa respire din nou. La inceput, si-a facut griji ca nu poate sa acorde primul ajutor, insa o data ce si-a inlaturat aceste ganduri, a reusit sa resusciteze copilul. Dupa cum a declarat pentru Fox News, copilul nu mai respira de aproape un minut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: