SOCANT! A vrut sa o omoare in fata copilului?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 07:35

Macelul de la coaforul Perla din Capitala a fost la un pas sa se repete la Piatra Neamt.

Un barbat gelos si-a atacat fosta sotie chiar in fata salonului de infrumusetare in care aceasta lucra. Norocul femeii a fost baiatul lor de 9 ani care a sarit sa o apere. „M-a sunat daca pot sa-l lasa sa vada copilul,  i-am zis ca sunt la serviciu, a venit acolo. Am iesit cu o colega de-a mea, m-a trantit(…)”. Este marturia tulburatoare facuta de pe patul de spital de o tanara mama care a scapat la limita de moarte.

Ingrozitor e ca martor al sangeroasei scene, petrecute in fata coaforului la care lucreaza, a fost chiar fiul ei. „Norocul ei a fost ca baiatul lor s-a bagat cumva intre ei, povesteste colega femeii.

De altfel, copilul a fost si pretextul intalnirii intre cei doi fosti soti, divortati acum trei luni. Iar cele mai sumbre banuieli au fost la un pas sa se adevereasca.

Desi femeia a depus nenumarate plangeri la politie, ba chiar a reusit sa obtinua si un ordin de restrictie pe numele fostului sot, aseara, dupa lungi insistente, a

acceptat sa se vada cu el. Barbatul i-a cerut sa il lase sa vada copilul, apoi, si pe ea. Parca presimtind ce avea sa se intample, tanara s-a dus cu o colega de la salonul de infrumusetare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un alt barbat, sotul unei colege, a interventit rapid si

asa a reusit sa o scoata pe femeie din mainile fostului sot.  
Colegii femeii sunt revoltati si se tem ca barbatul va scapa cu o pedeapsa mult prea mica. Medicii au spus ca viata nu i-a fost pusa in pericol, asadar nu poate fi incadrat la tentativa de omor. Imediat ce va iesi din spital, tanara isi va duce copilul la psiholog.