SOCANT. A vrut sa se ARUNCE in fata TRENULUI, dar s-a razgandit in ULTIMUL MOMENT. Ce a urmat te va INFIORA!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2022, 15:25

Helen Galsworthy avea doar 18 ani cand depresia si consumul de droguri pusesera stapanire pe viata ei.

Intr-un moment de nebunie, femeii i-a trecut prin cap ca viata nu merita traita. A hotarat sa-si puna capat zilelor aruncandu-se in fata trenului. S-a asezat pe sine si a asteptat venirea trenului, convinsa ca moartea e singura solutie pentru ea. Insa cand trenul era doar la cativa pasi de ea, s-a razgandit brusc si a sarit de pe sine. Ghinionul ei a fost ca era prea aproape de locomotiva!

A reusit sa-si salveze viata, insa a ramas mutilata: ambele picoare i-au fost retezate de la genunchi in jos.

Momentul i-a schimbat viata total! Desi e constienta ca si-a pierdut ambele picioare, Helen s-a impcat cu ideea ca s-a transformat o persoana cu dizabilitati pentru restul vietii. In prezent, femeia, in varsta de 25 de ani, este casatorita si are un baietel.

" Am crezut ca viata mea s-a terminat, dar acum stiu ca sunt aici pentru un anumit scop. Thomas fiul meu, m-a facut sa inteleg ca viata merita traita oricum", a declarat Helen pentru The Mirror.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei




Sursa foto: mirror.co.uk

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.