SOCANT. Adrian Sobaru, un nou GEST NECUGETAT. A intra cu masina in bariera de la Guvern!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:36

Bariera din fata Guvernului Romaniei a fost spulberata astazi de o masina care gonea spre cladire. Martorii spun ca soferul mirosea a benzina si ar fi vrut sa faca un gest extrem!

Nu, nu e vorba de o scena de film. Iar personajul principal este unul cunoscut! Putin dupa ora 14, Piata Victoriei. Un autoturism verde, model mai vechi, intra in plin intr-una din portile Guvernului! Rupe bariera de protectie si isi continua drumul in curtea institutiei. Jandarmii care asigura paza institutiei sunt luati prin suprindere. Teoretic, aceasta cladire este printre cele mai bine pazite din toata tara. Nimeni, insa, nu se astepta la un astfel de incident.

Va place cum arata tara asta? ” Asta ar fi rostit Adrian Sobaru, dupa ce a spulberat cu masina bariera Guvernului: Jandarmii au ajuns primii langa el si nu au avut vreun raspuns. Sobaru a fost incatusat de jandarmi la cateva secunde dupa producerea incidentului. Cei care s-au apropiat de Adrian Sobaru povestesc ca acesta mirosea a benzina, semn ca ar fi vrut sa-si duca protestul si mai departe.

Din curtea Guvernului, Sobaru a fost transportat la o sectie de politie, pentru audieri.

In 2010, Adrian Sobaru a recurs la un gest extrem: s-a aruncat de la balconul Parlamentului, chiar in timpul unei sedinte! Un protest si nu o tentativa de sinucidere. Asta a povestit Sobaru dupa externarea din spital! Atunci a explicat ca a vrut sa protesteze pentru viitorul copilului sau, pus in pericol de taierile salariale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO122852##