SOCANT. Angajatele unei gradinite din Constanta, ACUZATE ca abuzau copiii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 20:50

Ce pedeapsa ar merita angajatele unei gradinite private din Constanta care au fost surprinse in timp ce bruscau cativa copilasi?

Parintii care si-au vazut copiii in asemenea situatii sunt revoltati si vor sa le vada pe autoare la inchisoare. Imaginile dau palpitatii oricui: copii de nici macar 5 ani ani sunt tarati pe podea, bruscati si impinsi de parca ar fi papusi din carpa.

Personajele care ii supun chinului teribil pe micuti par a fi chiar ingrijitoarele gradinitei: femei platite sa aiba grija de copiii altora si poate chiar sa-si dea viata pentru ei.

In imaginile greu de urmarit, se vede clar cum in loc de sprijin si afectiune, ii bruscheaza si le dau palme!

De ingrijitoarele nervoase s-a aflat abia acum, desi inregistrarile au fost facute anul trecut, in noiembrie. In luna decembrie, parintii copiilor maltratati au depus plangere la Parchet. Culmea este ca imaginile au ajuns in presa abia acum.

##VIDEO113602##

Avocatul unuia dintre parinti spune ca a vazut imaginile si sunt veritabile.

Ramane de vazut, insa ce vor decide anchetatorii. Momentan, cele 4 ingrijitoare sunt cercetate pentru purtare abuziva. Lupta, insa, abia a inceput. Avocatul unuia dintre parinti face procedurile necesare pentru ca faptele celor care trebuiau sa ii ingrijeasca si sa ii protejeze pe micuti sa fie incadrate la rele tratamente asupra minorului. In acest caz, pedeapsa este inchisoare de la 3 la 7 ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei