SOCANT. Are 8 luni, dar cantareste deja 20 de kg. Cum arata cel mai GRAS bebelus din lume!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 06:30

Santiago Mendoza, un bebelus in varsta de opt luni, cantareste 20 de kg, greutatea normala a unui copil de sase ani.

Baietelul a fost luat de curand in grija unei organizatii caritabile care sa-l ajute sa slabeasca. Mama lui a fost de acord deoarece femeia a declarat ca este depasita de situatie si nu se poate abtine sa nu-l hraneasca ori de cate ori isi aude copilul plangand.

Fundatia "Gorditos de Corazon" ("Inimi Grasute") se va ocupa de dieta lui Satiago astfel incat baiatul sa slabeasca, fara a pierde, insa, din nutrientii care il ajuta in procesul de crestere.

Medicii au felicitat-o pe mama ca a constientizat faptul ca ii punea in pericol viata propriului copil. Femeia a recunoscut ca il hranea ori de cate ori plangea deoarece a observat ca asa Santiago se calmeaza.

" S-a nascut cu un sindrom de anxietate, iar cand plangea fara intrerupere il hraneam", a declarat mama celui mai gras bebelus din lume. Baietelul a fost deja internat in spital de cateva ori din cauza complicatiilor date de surplusul de greutate la o varsta asa de frageda.


" Tratamentul in cazul lui este de lunga durata si necesita alimentatie sanatoasa si reeducarea obiceiurilor alimentare. Cand va creste va avea nevoie si de sport, exercitii fizice. Altfel va suferi de diabet si hipertensiune arteriala", au declarat medicii pentru Daily Mail.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.