SOCANT: Are nevoie de un transplant de inima din cauza cerceilor din ureche! Vezi cum este posibil VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 15:30

O tanara in varsta de 16 ani va regreta cu siguranta momentul in care a decis sa isi puna cercei in urechi.

Jessica Smith, in varsta de 16 ani credea ca sufera de indigestie. A fost socata insa cand a descoperit ca de fapt avea probleme grave cu inima. Fata a fost initial la un doctor care i-a pus un diagnostic gresit si i-a dat niste pastile. Deoarece durerile au continuat, s-a dus la un alt doctor care a trimis-o sa faca niste radiografii.

 

Rezultatele au fost socante: inima ei era atat de bolnava incat mai avea doar cateva zile de trait. Imediat

adolescenta a facut o operatie care a durat 7 ore, in care medicii i-au inlocuit valvele complet distruse.

 

Totul parea bine, insa la 24 de ore fata a suferit un atac de cord si a fost imediat supusa unei noi interventii chirurgicale. Ulterior, doctorii i-au spus ca totul este provocat de o infectie care ar fi putut patrunde in corp atunci cand si-a pus cerceii si care a coborat treptat si a ajuns la inima.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

"Nu mi-a venit sa cred cand mi-au spus ca am probleme cu inima.

Daca nu mergeam inapoi la doctor as fi putut muri in cateva zile. Te astepti ca cei mai in varsta sa aiba probleme de acest gen, nu cei de varsta mea", spune fata, care este decisa sa lupte pana la capat.

 

Jessica asteapta acum sa primeasca o noua inima de la un donator.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.