SOCANT: Au crezut ca fata lor este INSARCINATA! Ce au descoperit medicii este IREAL

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:38

O familie din Marea Britanie a trait un adevarat cosmar dupa ce a crezut ca fetita lor in varsta de 12 ani este insarcinata.

Fetita vomita foarte des, cateodata si de 18 ori pe zi, iar abdomenul i se umflase un pic. Speriati, parintii ei au dus-o imediat la un control, iar ceea ce au descoperit medicii este cutremurator.

Tanara vomita foarte des, cateodata si de 18 ori pe zi, iar abdomenul i se umflase un pic. Speriati, parintii ei au dus-o imediat la un control, iar ceea ce au descoperit medicii este cutremurator.



Se pare ca micuta suferea de un sindrom rar, denumit "Cyclical Vomiting Syndrome". Episoadele de voma sunt, de fapt, niste crize. Cu tratamentul adecvat, Jayde isi va putea controla crizele si va putea duce, astfel, o viata normala. Emotii puternice, stari de anxietate, sau o suparare mare, ii poate declansa, insa, din nou crizele de greata si voma.

Pâna sa i se puna cumplitul diagnostic, adolescenta nici nu se mai putea duce la scoala din cauza ca i se facea mereu rau.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.