SOCANT! Au gasit un deget de om in carnea tocata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:41

Asta ar fi gasit un barbat din Barlad care se pregatea sa prepare carnati pentru intreaga familie.

Cum a ajuns acolo si ce s-a intamplat dupa acest incident socant vedeti chiar acum! Va avertizez ca imaginile si informatiile care urmeaza au un puternic impact emotional.

Cum sa ti se intample asa ceva? Nici in filmele de groaza nu vezi o asemenea grozavie!Barbatul din imagini, tata si sot gospodar, a primit carnea tocata de la cantina sociala din localitate. Cum a ajuns acasa, s-a pus pe preparat.

Sa ii stea inima in loc si nu altceva, cand a gasit degetul de om!

Nu ii venea sa creada ce vede in mancarea lui! Dupa ce si-a tras sufletul si-a chemat familia sa vada grozavia.
Atentia l-a salvat de aceasta data pe barbat si pe familia acestuia. Insa, oamenii spun ca nu vor mai avea liniste pana cand nu vor afla cum a ajuns degetul de om in carnea tocata si al cui este.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toti angajatii firmei de unde provine carnea au degetele intregi, sustin reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Vaslui!Ancheta continua, insa, pana cand se va descoperi cui ii lipeste un deget.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.