SOCANT. Baietel batut cu BESTIALITATE de mama vitrega a ajuns sa fie imaginea unei campanii anti violenta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 16:35

Bin Bin, un baietel de 10 ani din China abia se poate misca din cauza ranilor pe care mama vitrega i le-a lasat pe corp in urma batailor crunte.

Cazul lui a stranit furie in toata lumea! Baiatul, elev la o scoala din orasul Heyuan din China, a fost intrebat de profesori de ce se misca atat de greu. Raspunsul lui a fost scurt:" Mama vitrega ma bate tot timpul!". Imaginile cu Bin Bin, avand corpul invinetit, plin de contuzii si vanatai in urma batailor primite au facut inconjurul lumii.

Pe trupul firav al baietelului aproape ca nu exista loc care nu aiba semne sau ulceratii! Baiatul a izbucnit in lacrimi in fata profesorilor, spunandu-le ca nu vrea sa se mai intoarca acasa.

Elevul a povestit ca mama vitrega il leaga mai intai dupa care il bate cu bestialitate. Iar acest lucru se intampla in fiecare zi!

Baiatul a spus unei comisii medicale motivul pentru care a fost batut ultima data:" S-a enervat ca m-am jucat in apa si m-a pedepsit batandu-ma cu o curea din piele". Autoritatile au preluat deja cazul lui Bin Bin. Politia a deschis o ancheta.


" E un baietel atat de dulce si atat de cuminte! Mi s-a rupt sufletul cand l-am auzit povestind cum a fost batut cu bestialitate", a declarat unul dintre profesorii baiatului pentru Daily Mail.



 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.