SOCANT! Bebelus ABANDONAT in TOALETA unui tren

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 07:05

Cum poate fi numita mama o femeie care isi arunca bebelusul abia nascut in toaleta unui tren si il abandoneaza acolo? Cu siguranta va plati cu inchisoarea daca va fi gasita.

##VIDEO96809##„ Copilul era invelit si asezat intr-o sacosa de rafie, deshidratat, stabilizat in departamentul de urgente, internat in clinica de terapie intensiva nou-nascuti ”, a declarat Cristina Geormaneanu, purtator de cuvant la Spitalul de Urgenta Craiova.

Nimeni nu stie, deocamdata, cine este mama copilului care doar printr-o minune a supravietuit. Insa politia incearca sa-i dea de urma. Fetita a fost gasita de un angajat al CFR care verifica trenul in gara din Craiova.

A deschis geanta de rafie si s-a crucit.

Copila are doar cateva zile si a avut mare noroc ca a fost gasita la timp. Ea va ajunge, insa, in grija asistentilor maternali dupa ce va fi externata. Daca va fi gasita, mama fetitei ar putea ajunge la inchisoare pentru ca si-a abandonat bebelusul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.