SOCANT! Calugar BATUT si AMENINTAT pentru a nu divulga adevarul in legatura cu deshumarea parintelui Calciu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 20:45

Va prezentam in exclusivitate marturii cutremuratoare in cazul deshumarii Parintelui Calciu Dumitreasa. Un calugar spune tot!

##VIDEO95277##Un barbat, care sustine ca este calugar la Manastirea Petru Voda din Neamt, spune ca s-a incercat, cu orice pret, tainuirea minunilor pe care le-a vazut cu ochii lui! Stirile Kanal D au intrat in posesia unor marturii incredibile. Oare ce se ascunde in spatele deshumarii osemintelor Parintelui Calciu?

M-au batut! ”- sunt vorbele acestui barbat, care sustine ca ar fi unul dintre calugarii care au participat, alaturi de alti trei slujitori ai Domnului, la deshumarea trupului Parintelui Calciu.

Barbatul a venit la Bucuresti sa-si scoata certificat medico-legal. A acceptat sa discute cu echipa Stirilor Kanal D, cu o singura conditie. Identitatea sa-i fie protejata. Chiar si cand vorbeste cu spatele ii este frica. De ce s-a ajuns aici? Ce s-a intamplat in acele zile, la manastire, si de ce? Barbatul face declaratii socante!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: