SOCANT! Carne si mezeluri EXPIRATE in magazin

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 22:45

Cum se face ca produsele din vitrina arata mai tot timpul ca scoase din revista? Au descoperit comerciantii mezelurile care nu se altereaza? Altul e secretul!

##VIDEO97926##Ce credeti ca fac vanzatoarele unui magazine in care se vinde carne? In imagini veti vedea cum, la un moment dat, una dintre vanzatoare miroase o bucata de carne. O sterge frumos cu o bucata de carpa, de parca ar fi un bibelou si se asigura apoi ca nu a mai ramas nicio pata!

Imediat ce am intrat in posesia imaginilor, o echipa a Stirilor Kanal D a plecat numaidecat spre magazinul alimentar.

Sa vedem si noi daca marfa este proaspata sau nu. Contactat telefonic, proprietarul magazinului ne asigura ca marfa lui este proaspata si nu are nicio problema.

Am intrebat, evident, de ce vanzatoarele au sters carnea pe toate partile si au mirosit-o inainte sa o aseze in vitrina. Raspunsul: „ Daca este uda, trebuie sa o stergi un pic daca este uda. Si trebuie stersa cu servetelul? Sau cu un tifon, cu ceva ”.

Surprizele nu se termina aici. Fata din spatele tejghelei sustine ca nu ne mai poate oferi informatii despre produse, pentru ca nu este nici macar angajata a magazinului. Reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor sustin ca daca patronii au incalcat legea risca sanctiuni aspre, care pot merge pana la inchiderea magazinului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei