SOCANT: Ce a gasit in painea pentru sanvisuri putea sa-i OMOARE intreaga familie! A fost la un pas de TRAGEDIA vietii ei FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 10:55

O mama din Marea Britanie a trait o experienta pe care cu siguranta nu o va uita prea curand.

Femeia incerca sa pregateasca un sanvis pentru fiul ei in varsta de 10 ani.

A desfacut punga de paine pe care a cumparat-o de la un celebru lant de supermarketuri insa, dupa ce a scos 2 felii din ea, a ramas socata si dezgustata: inauntru era si un ac foarte subtire de seringa, acoperit cu sange.

Femeia s-a dus imediat la poltie si, pe baza probelor ADN, s-a descoperit ca acul apartinea unui barbat in varsta de 61 de ani, dependent de heroina.


Ulterior acesta a marturisit ca el a pus acul in punga de paine, intr-o incercare disperata de a-i ascunde sotiei dependenta lui de droguri.

"Eram cu sotia la cumparaturi si a inceput sa ma intrebe despre dependenta mea de droguri. Ea credea ca am reusit sa ma las, insa nu este asa. Am fost disperat pe moment, nu vroiam sa afle, asa ca am incercat sa scap de acul din buzunar punandu-l intr-o punga de paine de pe un raft.
Este greu de crezut ceea ce am facut intr-un moment de inconstienta, mai ales ca sunt si tata si bunic", a marturisit el in fata autoritatilor.

Barbatul este acum retinut si, daca va fi gasit vinovat, risca inchisoarea.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.