SOCANT! Ce a patit o tanara dupa ce s-a intalnit cu un barbat pe care l-a agatat de pe internet

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 02:40

Susan Hulbert, mama a doi copii, a tras un semnal de alarma celor care vor sa isi gaseasca un partener pe internet.

Susan Hulbert, o tanara in varsta de 31 de ani lucreaza la aeroportul din Birmingham din Marea Britanie. Femeia este mama singura a doi copii si cum nu are mereu timp sa iasa in oras ca sa cunoasca alti barbati, s-a gandit ca nu ar fi rau daca s-ar intalni cu cineva cunscut pe internet.

Numai un lucru teribil i s-a intamplat femeii! Ea s-a ales cu o bataie zdravana dupa de la iubitul ei pe care l-a intalnit in spatial virtual si care s-a dat drept fost politist pe un site de socializare.

Desi se dadea un gentleman perfect, acesta era un individ brutal care a agresat-o pe Susan in asa hal incat i-a spart osul fetei.

Agresorul a fost condamnat la doi ani de munca in folosul comunitatii si s-a ales si cu un ordin care ii interzice sa se mai apropie vreodata de Susan. Dupa incident, tanara a trimis un avertisment tuturor celor care vor sa isi gaseasca jumatatea pe internet sa aiba grija.



" La inceput ma trata ca pe o printesa, credeam ca il cunosc, insa nu a fost deloc asa. Nu voi mai folosi niciodata un site destinat intalnirilor", a declarat Susan Hulbert.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: