Socant! Ce a patit un barbat din cauza animalului de companie

Editor Web: Raluca Vitu
Actualizat: 12 sep 2020, 11:30

A inceput sa se simta rau dupa ce si-a mangaiat animalul de companie.

Un barbat de 68 de ani din Missouri, SUA, a ajuns la spital in stare grava, in urma contactarii unei bacterii extrem de periculoase de la pisica sa. Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, s-a prezentat la doctor dupa ce i-au aparut trei ganglioni limfatici durerosi in zona gatului si dupa multe episoade de febra. Acesta a fost diagnosticat cu tuleramie glandurala.

Cu doar cateva zile inainte de inrautatirea starii de sanatate a barbatului, pisica acestuia a decedat.

In urma administrarii antibioticelor timp de patru saptamani, starea de sanatate a barbatului s-a ameliorat in totalitate.

Cunoscuta drept “febra iepurelui”, tularemia este o boala infectioasa rara, cauzata de bacteria Francisella tularensis, care poate ataca pielea, ochii si plamanii si care se raspandeste in randul oamenilor prin muscaturile de insecte sau expunerea directa la un animal infectat. Aceasta boala contagioasa se poate vindeca prin administrarea antibioticelor, insa, daca nu I se acorda un tratament adecvat la timp, poate fi fatala.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.