SOCANT! Ce i s-a intamplat unei adolescente dupa ce a fumat "marijuana sintetica"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 17:55

O adolescenta in varsta de 17 ani din California a cumparat intr-o zi de la o benzinarie impreuna cu prietenii ei marijuana sintetica.

Emily Bauer a inceput sa fumeze si primele reactii pe care le-a avut au fost ametelile. Fata s-a intins in pat crezand ca are o migrena, insa la scurt timp au inceput convulsiile, a urinat pe ea si a inceput sa delireze lovindu-se de toti peretii. Vazand ca starea persista, parintii au dus-o de urgenta la spital, unde medicii i-au indus starea de coma pentru a-i fac emai multe analize.

Ei au descoperit ca Emily facuse mai multe atacuri cerebrale care au cauzat vasculita severa, adica oxigenul nu mai ajungea in creierul ei.
Vasele de sange din creier s-au dilatat si incepusera sa puna presiune pe creier. Medicii au fost nevoiti sa ii faca o gaura in cutia craniana pentru a-I implanta un tub necesar eliberararii creierului de presiune.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-893c9bdc7522300972f0265481cb415d.jpg
Parintii au primit vestea ca fiica lor nu isi va mai putea misca mainile si picioarele niciodata si nu ii va mai recunoaste. In plus a ramas si oarba. Ei si-au dat seama ca fata lor nu va mai putea fi niciodata ca inainte asa ca au infiintat o organizatie care sa atentioneze tinerii asupra consumului de marijuana sintetica care este
un amestec de plante cu substante chimice. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-d184051f653bd3fd6857482055a018d7.jpg