SOCANT! Ce isi fac mai nou japonezele la FATA pentru a avea un ten cat mai perfect: Are legatura cu un obicei al BARBATILOR

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:52

Femeile de origine japoneza sunt binecuvantate cu un ten impecabil gratie dietei si genelor. Insa mai au un SECRET bine PAZIT.

Da, vedeti bine, japonezele isi rad fata, intocmai cum fac barbatii dimineata. Noul trend a aparut intr-un salon de cosmetica in Japonia si multe femei cred ca acesta este secretul pentru o piele cat mai frumoasa si catifelata. Acest procedeu creeaza o piele fina si ca de portelan, intocmai cel mai dorit lucru de catre japoneze.

Tratamentul este atat de popular in aceasta tara incat fiecare salon aproape ca l-a introdus.

Unele fac acest lucru in functie de notimp, altele fac in fiecare zi. Si tot japonezele isi rad parul de pe tot corpul, pe parti si chiar sprancenele. Ele cred ca parul este total inestetic pentru corp.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.