SOCANT! CUM a murit un barbat in timp ce dansa "Gangnam Style"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 09:45

Un barbat, tata a trei copii s-a prabusit la petrecerea de Craciun de la birou in timp ce dansa pe celebra melodie Gangnam Style a lui Psy.

Eamonn Kilbride, in varsta de 46 de ani a exersat impreuna cu colgii sai de la birou pasii din celebrul videoclip si cateva secunde mai tarziu a picat lat.

Barbatul era IT manager, iar sotia lui se afla de fata cand a inceput sa se vaite de dureri in piept. Ea a incercat in repetate randuri sa-l readuca la viata, insa degeaba. Paramedicii care au sosit dupa cinci minute nu au reusit sa faca nimic si l-au declarat mort.
Medicii au spus intregii familii ca a suferit un atac de cord.

Sotia a avut numai cuvinte de lauda despre cel care i-a fost sot 23 de ani." Vreau ca oamenii sa stie ca era un familist si ca muncea foarte mult. Era sufletul petrecerilor si ii placea sa danseze foarte mult. Ne distram de minune la petrecerea de Craciun cand a dansat Gangnam Style. Ii distra pe toti.
Apoi a zis ca il inteapa in piept si s-a prabusit. Eamonn a fos tun om extraordinar care a dat o educatie desavarsita copiilor nostri. Punea effort in tot ce facea."