SOCANT! CUM ARATA CEL MAI MIC COPIL DIN LUME care merge deja in clasa I

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 17:35

Cantareste 4 kilograme, are doar 68 de centimetri si merge in clasa I la scoala. Aceste dimensiuni sunt pentru un nou nascut, nu si pentru o fetita de cinci ani.

Charlotte Garside sufera de o boala rara, nanism primar, care afecteaza doar unu la un milion de oameni.
Cand s-a nascut micuta avea doar 25 de centimetri si 500 de grame, iar parintii o imbracau doar cu haine de papusi pentru ca cele de bebelusi erau prea mari.

Mama ei, Emma, a aflat in ultima clipa ca bebelusul nu s-a dezvoltat normal si a marturisit ca in primele luni, isi purta fetita in buzunarul din fata al treningului si o infasa in scutece de marimea unui card de credit.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/arata-ca-o-papusa-de-portelan-dar-este-o-fetita-in-carne-si-oase-cel-mai-mic-copil-din-lume-are-doar-4-2-8d29385af417210efc4541107140a638.jpgCharlotte s-a acomodat foarte bine la scoala printre copii normali, in ciuda aspectului fizic si e dornica sa invete, are si o perspicacitate deosebita. Desi parintii au fost ingrijorati ca ea sa nu fie ranita, Charlotte nu este atat de fragila si are si un ingrijitor langa ea. Capacitatea ei de invatare este cea a unui copil de trei ani, ceea ce e foarte bine pentru ea.
Charlotte mai are doua surori, Sabrina, in varsta de 12 ani si Sophie, in varsta de 8 ani, care sunt perfect normale.