SOCANT! Cum s-a napustit un VULTUR asupra unui copil intr-o rezervatie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 13:00

Un baietel a suferit rani severe la fata dupa ce a fost atacat de un vultur in momentul in care se juca.

Pasarea, care era domesticita, s-a napustit asupra copilului care se afla in excursie cu mama lui Elysa si rudele. Cu ghearele s-a oprit in fata lui, provocandu-i rani sangeroase inclusiv la ureche pe care doctorii au fost nevoiti s-o lipeasca.

Mama lui Alfie a marturisit ca:' A fost ingrozitor totul. Pasarea parea atat de mare cu aripile deschise si atat d eputernica incat parea ca i-a retezat capul fiului meu.
Era sange peste tot si i-a ciupit bucati de piele de pe obraz si din cap. Doctorii au spus ca a avut noroc ca nu si-a pierdut vederea.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/copil1-6e7acb709142dbc43dbb499fa31dc37b.JPGFratele meu a tipat ca sa sperie pasarea, iar eu m-am dus intr-un suflet la Alfie. Era in soc, cu ochiul umflat si am vazut si cat de grave ra ranit la ureche. Am chemat ambulanta, iar medicii, la spital l-au anesteziat si l-au tinut peste noapte."


Alfie se afla intr-o rezervatie cand pasarea a ignorat semnalele proprietarului si s-a napustit asupra copilului. Am vazut cum stapanul se plimba prin imprejurime cu vulturul pe manusa. L-a lasat sa zboare prin parc si il chema la el. Insa pasarea a zburat in copaci de unde s-a napustit asupra lui Alfie. Proprietarul pasarii a fost arestat de catre politie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.