SOCANT! Cum se face INVIORAREA la o gradinita din Siberia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 23:35

Rusii sunt adeptii extremelor cam din orice punct de vedere, asa ca la o gradinita din Siberia educatorii au o metoda care iti ridica parul pe tine cand scot copii afara sa faca exercitii fizice pe timp de iarna.

 Micutii ies in curtea gradinitei doar cu lenjeria intima pe ei si fac inviorarea. Isi toarna galeti cu apa in cap si umbla cu picioarele goale pe ghiata. Desi par putin zgribuliti, copii se comporta ca si cand nu ar fi nimic ciudat.

Desi multi parinti au blamat aceasta initiativa de frica sa nu li se imbolnaveasca copii, educatorii spun ca acest mod de inviorare le face bine si inainte sa iasa asa afara, ei sunt testate si controlati din punct de vedere medical.
La -15 grade Celsius e greu sa rezisti si imbracat, dar in pielea goala sis a iti mai arunce cineva si o galeata de apa rece.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.