SOCANT: Desi are CANCER si e la un pas de MOARTE, nu iese din casa pentru a-si face tratamentul. Motivul este HALUCINANT FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 02:25

O mama a patru copii refuza sa mearga la spital pentru a face tratamentul impotriva cancerului care i-ar putea salva viata.

Motivul? Femeia sufera si de agorafobie, adica ii este teama sa iasa afara din casa. Lisbeth Summers, in varsta de 56 de ani, se lupta cu aceasta fobie ciudata de 24 de ani. Afectiunea a afectat-o atat de tare incat refuza sa mearga si la spital pentru a se trata de cancer, desi acest lucru ar putea-o costa viata.

 

"Pur si simplu nu pot sa ies.

Mi-e frica de tot ceea ce e afara. Nu pot sa ma inscriu la niciun medic de familie care sa ma viziteze acasa pentru ca, mai intai, trebuie sa merg eu la el".

 

Femeia a fost diagnosticata cu cancer de piele acum 18 luni dupa ce un nepot i-a rupt o alunita de pe spate. Ce e mai grav este ca acest tip de cancer se poate raspandi si la alte organe daca nu este tratat, ducand in cele din urma la moarte.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

"Am sunat si la o clinica de chirurgie pentru a veni la mine acasa sa ma consulte.

Insa au refuzat si mi-au spus ca eu trebuie sa ma duc acolo".

 

Daca nu se va trata curand, femeia nu va mai avea mult de trait.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fobie-2-8eb4c971740d20dbe8809a93a677555b.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.