SOCANT! Desi nici nu implinise 18 ani, era AMANTA unui barbat casatorit, pe care il folosea pentru bani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:33

In acest episod vom face cunostinta cu familia Tanase.

Domnul George are 50 de ani si este de meserie coordonator zonal in cadrul unei banci din Bucuresti. Este casatorit de peste 20 de ani cu doamna Rodica.

Cei doi soti au o singura fiica, pe Amalia.  In varsta de 17 ani si 11 luni, tanara este o adolescenta rebela care le da mari batai de cap parintilor sai. Ingrijorarea parintilor porneste din faptul ca Amalia si-a cam luat lumea in cap, rezultatele la invatatura au scazut iar fata s-a obraznicit in ultima perioada de timp.


Mai mult decat atat, tanara isi doreste sa aiba mai multi bani, la fel ca si colegii ei instariti din liceu. Desi sotii Tanase fac mari eforturi financiare pentru a-i oferi orice, Amalia este in permanenta nemultumita.

Pe filaj descoperim ca desi nu a implinit inca 18 ani, Amalia si-a gasit deja un “sponsor”. Ea are o relatie de aproape un an cu Daniel, un barbat casatorit cu o femeie de alta nationalitate alaturi de care are 3 copii.


Preocupata mai mult sa se mute cu iubitul ei odata ce implineste 18 ani si sa aiba bani, tanara si-a neglijat complet scoala, ba chiar a ramas corigenta la istorie si din cauza absentelor risca sa i se scada nota la purtare cu doua puncte.

Mai mult decat atat, fata isi minte constant parintii, iar la petrecerea de majorat  isi abandoneaza familia si prefera sa iasa pe ascuns cu prietenii ei in club, pe banii iubitului ei.


Comportamentul fetei socheaza la fiecare pas. Pentru a scapa de problemele de la scoala, tanara il prezinta pe iubitul sau drept unchiul ei in fata doamnei diriginte si o mituieste cu un plic plin de bani ca sa o salveze de la corigenta.

Mai mult decat atat fata inventeaza o minciuna urata despre parintii ei, precum ca acestia ar fi in divort deoarece mama ei  si-a inselat sotul.
Folosindu-se de farmecul ei, tanara obtine tot ceea ce isi doreste de la iubitul ei, inclusiv o operatie estetica la nas, fara consimtamantul parintilor sai.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.