SOCANT! Doi muncitori, IN STARE GRAVA, dupa ce S-AU ELECTROCUTAT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 02:30

Cei doi muncitorii in varsta de 37 si respectiv 56 de ani, lucrau la reabilitarea unui drum comunal in localitatea Marga, in apropiere de Otelul Rosu.

La un moment dat, barbatii au atins din greseala cu un utilaj firele de inalta tensiune si s-au electrocutat. Cand si-au vazut colegii electrocutati, ceilalti muncitori de pe santier au chemat ajutoare. Victimele au fost transportate, imediat, la Clinica de Arsi din Timisoara.

" Am fost solicitati sa ne deplasam din Resita la Caransebes sa transportam doi pacienti, dintre care unul in stare mai grava. Din nefericire, dupa cate am inteles un accident de munca stupid.
Noi am preluat un pacient tanar, de 37 de ani
", a declarat dr. Florin Firca, medic Serviciul de Ambulanta Caras Severin.


Primarul localitatii unde s-a petrecut nenorocirea spune ca muncitorii fusesera avertizati sa lucreze cu mare atentie. Pentru ca unul dintre muncitorii electrocutati era in stare grava. Medicii au decis sa il transporte, dis-de-dimineata, la Bucuresti cu un elicopter SMURD." Din pacate unul dintre ei este cu arsuri extensive, care depasesc 50% din suprafata corporala", a declarat dr.
Mihai Grecu, sef UPU Spitalul Judetean Timisoara. Inspectorii de munca urmeaza sa deschida o ancheta pentru a stabili daca au fost respectate normele de protectie a muncii.