SOCANT! Doi tineri casatoriti, fara un loc de munca, isi ESCROCAU familia si rudele pentru a se putea intretine VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:01

Ionut si Dana si-au escrocat parintii, sora si nasii tesand intrigi cutremuratoare!

Ernest si echipa "Ochii din umbra" au fost contactati de nasii familiei Zamfir. Mai precis, doi tineri casatoriti, Dana si Ionut si-au pus familiile pe jar de la o vreme incoace. Mai precis, Dana s-a plans ca sotul ei este infidel, iar situatia o aduce la disperare, cerand sprijinul rudelor.

Ingrijorati, nasii cuplului au apelat la" Ochii din umbra" pentru a afla ce se petrece cu cei doi tineri.
Mai ales ca ambii ramasesera fara servici, deci stresul si tensiunea trebuie sa fi fost la cote maxime. Insa ce au descoperit detectivii i-a socat atat pe nasi, cat mai ales familiile tinerilor. Dana si Ionut si-au batut joc de toti din jurul lor! Nasi, rude, parinti, cu totii au cazut in capcana milei.

Iubirea de bani combinata cu lacomia si cu minciuna te duc la pierzanie! Ionut a pierdut increderea familiei, iar Dana a fost pe punctual de a-si pierde libertatea.
Degeaba a sustinut Ionut ca sotia a fost cea care l-a fortat intr-un fel. Faptul ca si-a pus mama in situatia de a-si cheltui pensia pe mofturile sotiei este de condamnat. El a ales sa fie complice pana si la furtul banilor munciti de sora lui. Ionut trebuie sa isi assume responsabilitatea. Nu alegeti calea cea mai usoara de facut bani pentru ca ele duc la lucruri grave!