SOCANT! Ducea o viata dubla: isi insela sotia si chiar avea un copil cu amanta lui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:50

Adina impreuna cu mama ei, Domnica, au apelat la Ernest pentru a pune capat unor banuieli pe care le au de foarte mult timp.

In urma cu 3 ani sotul ei, Traian, doctor de profesie a primit un cabinet in localitatea Videle, la aproape 100 de kilometri de Bucuresti. Fiind la inceput Traian a acceptat si s-a mutat singur acolo. Familia, sotia si cele doua fete au ramas in Bucuresti.

 

Adina este si ea de meserie asistenta medicala si in urma cu cateva luni, cu ajutorul unei cunostinte, a obtinut un loc de munca pentru Traian la o clinica particulara.

 

Problema este ca acesta nu mai vrea sa se intoarca in Bucuresti pe motiv ca pacientii sunt foarte importanti si nu ii poate lasa pe mainile altcuiva.

 

Ingrijorata  ca alt motiv ar putea fi la mijloc Adina il cheama pe Ernest si isi pune sotul sub urmarire. Pe parcursul a doua saptamani de filaj detectivii constata ca Traian duce fara remuscari o viata dubla.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Una in Bucuresti, evident mai rar, si una in satul unde isi profeseaza meseria.

Inconjurat de familia primarului de acolo Traian este un doctor respectat si bine vazut mai ales de cand fiica primarului are un copil cu el.

 

Faptul ca este considerat in sat ginerele primarului ii aduce tot felul de beneficii. Prins de multe ori intre ciocan si nicovala Traian scapa de fiecare data mintindu-si fara scrupule si sotia si amanta, care i-a oferit si ea un copil.

 

Dezamagita ca ultimii ani de viata i-a trait in minciuna Adina, insotita de parintii ei, au dat cartile pe masa si s-au dus la casa primarului.

 

Vedeti cum a decurs confruntarea in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.