SOCANT. Ea e femeia fara fata. E nevoita sa poarte o masca de protectie dupa ce o rivala i-a dat foc

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 iul 2022, 18:45

O tanara in varsta de 28 de ani a suferit arsuri grave pe 64% din suprafata corpului dupa ce o rivala a stropit-o cu o substanta inflamabila, iar mai apoi i-a dat foc.

In urma cu doi ani, Dana Vulin a fost victima unei scene de o violenta abominabila! Sotia unui dintre prietenii ei care credea ca Dana are o aventura cu barbatul femeii a stropit-o cu o substanta inflamabila dupa care i-a dat foc. Ceea ce a urmat este greu de descris in cuvinte.

Dana Vulin a avut noroc ca a scapat cu viata acestui atac ingrozitor. A stat mult timp in coma si a fost supusa la peste 30 de interventii chirurgicale.

A suferit arsuri de gradul 3 si 4 pe 64% din suprafata totala a corpului. In urma incidentului Dana a fost nevoita sa poarte o masca speciala care sa-i ajute pielea de pe fata sa se refaca.

Desi atacatoarea ei a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, Dana Vulin simte ca nimic nu ii mai poate reda viata ei linistita de dinaintea brutalului atac caruia i-a cazut victima.
Era o tanara frumoasa, proaspat absolventa a unei universitati de prestigiu, isi facuse planuri mari de cariera si avea toata viata inainte.

Tanara urmeaza sa isi dea jos masca pentru prima data in cei doi ani de cand o poarta. Ea a declarat pentru cotidianul The Mirror ca nu stie cum se va simti, masca facand parte acum din viata, personalitatea si caracterul ei:" Imi respect masca si o apreciez.
Fara ea nu as fi putut fi aici acum caci am ramas fara chip, iar acest lucru distruge pe oricine
", a spus Dana Vulin.


Dana Vulin inainte de a fi incendiata

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: mirror.co.uk

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.