SOCANT! Educatoare acuzata ca a sedat copiii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 08:55

Incredibil ce acuzatii ii aduc parintii unei educatoare in grija careia si-au lasat copiii!

Parintii sunt revoltati din cauza comportamentului femeii. Stiu ca educatoarea, care e trecuta de 50 de ani, nu e deloc interesata de pregatirea copiilor pe care ii are in grja. Educatoarea a fost acuzata si ca le-a dat copiilor medicamente, fara sa tina cont de vreun sfat medical. Chiar daca gestul sau ar fi putut fi justificat de buna intentie, nu avea voie sa faca asa ceva.

Chiar daca si conducerea institutiei de invatamant cunoaste comportamentul educatoarei, aceasta nu a putut fi sanctionata.
Legislatia spune ca un cadru didactic poate activa chiar daca are calificative de "nesatisfacator". Drept urmare, nu i se poate desface contractul de munca.

Educatoarea a fost declarata apta in urma unei expertize psihiatrice. Totusi, pana si rudele educatoarei i-au propus femeii sa se pensioneze. Parintii celor 18 prescolari sunt hotarati sa nu-si mai lase copiii la cursuri pana cand educatoarea, in varsta de 50 de ani, nu va fi schimbata cu altcineva.


 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!