SOCANT. Fetita declarata MOARTA s-a trezit la propria INMORMANTARE, spre uimirea rudelor indurerate

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:29

Caz halucinant in Filipine! O fetita in varsta de 3 ani a fost declarata moarta la scurt timp dupa ce a fost internata in spital.

Fetita fusese bolnava timp de mai multe zile la rand. Parintii au dus-o la spital, insa a doua zi, medicii au pronuntat-o moarta deoarece nu mai raspundea la niciun fel de stimuli. Inspectorul Heidil Teelan, purtator de cuvant al autoritatilor, a declarat pentru cotidianul Philippines Star: “ Personalul clinicii si medicul de garda au confirmat faptul ca pacienta minora nu mai avea puls, fiind declarata moarta in jurul orei 9.00

a.m ”.

Indurerata, familia a inceput pregatirile de inmormantare. Corpul copilei a fost pus intr-un sicriu si expus in biserica Aurora din localitatea Zamboanga del Sur. Insa, in timpul slujbei, mai multe persoane au spus ca li se pare ca fetita s-ar fi miscat. Parintii au indepartat pledul cu care era acoperit corpul fetitei si au observat cu stupoare ca, intr-adevar, copila se misca.

Ulterior, micuta s-a trezit la viata, iar tatal ei a luat-o din sicriu.

Intamplarea i-a bulversat pe toti cei veniti la slujba de inmormantare, iar stirea a facut inconjurul lumii. O echipa de politie a sosit la fata locului. Inspectorii au declarat ca fata a intrat intr-o stare profunda de coma si este un miracol ca inca mai e in viata. Dupa ce s-a trezit, fetitei i s-a dat sa bea apa, iar mai apoi parintii au dus-o din nou la spital. A fost externata, iar in prezent se afla acasa alaturi de familia ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”