SOCANT. GESTUL EXTREM la care a recurs un barbat DIAGNOSTICAT GRESIT cu cancer

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 06:10

Un caz socant a uimit Marea Britanie! Donald Knight, un pensionar in varsta de 78 de ani a recurs la un gest extrem disperat ca are cancer.

Batranul locuia cu sotia lui intr-o ferma luxoasa a carei valoarea este de aproape jumatate de milion de lire sterline. Pensionarul si-a impuscat sotia de patru ori, cainele care ii fusese toata viata credincios, iar mai apoi s-a sinucis cu aceeasi arma.

Scena ingrozitoare a fost descoperita de fiica cuplului de pensionari. Comunitatea nu isi putea explica gestul extrem la care a recurs batranul. Ancheta a aratat ca pensionarul avea o relatie extraconjugala.

Despre acest lucru stia doar medicul lui de familie.

Vecinii au povestit ca Donald Knight era foarte deprimat deoarece credea ca are cancer. Batranul avea probleme de sanatate, insa, analizele nu au confirmat niciodata faptul ca avea cancer. Cu toate astea pensionarul credea ca medicul nu ii confirma asta ca sa-l menajeze.

" Domnul Knight suferea de depresie clinica si i-am prescris antidepresive pentru a-si putea gestiona emotiile negative", a declarat medicul pensionarului pentru cotidianul Mirror.
Doctorul a adaugat ca pacientul i-a vorbit de mai multe ori despre faptul ca se va sinucide.

Si fiica batranului a declarat faptul ca tatal sau era convins ca are cancer si ca a fost gresit diagnosticat de medici." Trecea repede de la o stare la alta", a spus indurerata fiica batranilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.