SOCANT! I-a SCOS UN OCHI din cauza ca nu vrut sa dea bani unui cersetor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:50

Razbunare crunta! Un barbat din Marea Britanie a fost injunghiat in ochi de un cersetor furios ca omul nu a vrut sa-i dea bani.

O simpla cina s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru un tanar in varsta de 25 de ani. Barbatul a vrut sa ia masa linistit in compania unui amic, insa a fost abordat la intrarea in restaurant de un cersetor care i-a cerut o tigara.

Victima nu l-a bagat in seama, iar cersetorul, furios, l-a urmat in restaurant pentru a-i cere si niste bani. Cand a vazut ca dupa mai multe rugaminti victima tot nu cedeaza, cersetorul a scos un pumnal si i l-a infipt fara mila in ochi.

Au urmat apoi clipe de groaza pentru tanarul in varsta de 25 de ani! A fost transportat de urgenta la spital, insa, din pacate, medicii i-au salvat ochiul, dar nu va mai putea vedea cu el niciodata.

E o pierdere devastatoare pentru tanar care s-a nimerit a fi in locul nepotrivit la momentul nepotrivit ”, au declarat reprezentantii politiei londoneze. Cel mai grav este, insa, faptul ca suspectul nu a fost prins nici macar la ora actuala in ciuda cautarilor facute de oamenii legii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: